Laden Evenementen

Tijdens deze digitale netwerkbijeenkomst van Kloppend Netwerken krijg je de kans veilig te netwerken vanuit je eigen huis! Ga in gesprek met mede-ondernemers over de kansen die je ziet voor dit nieuwe jaar en inspireer elkaar met nieuwe mogelijkheden. Er is zeker ook ruimte om hulp te vragen of te sparren over ondernemers-uitdagingen die jij ervaart!

Door de corona-maatregelen kunnen veel live-evenementen en onze trainingen niet doorgaan. Daarom bieden wij nu de serie Kloppend Netwerken Online aan. Tijdens deze sessies (in Zoom) bieden we handvatten en gespreksonderwerpen om met elkaar in contact te komen en jouw verhaal op een kloppende manier te presenteren.

  • Mogelijkheid andere ondernemers te ontmoeten;
  • Je ervaart hoe het werkt en je raakt vertrouwd met online netwerken;
  • Ondernemerskansen (leren) zien en pakken in coronatijd;
  • Overtuigend jouw ondernemersverhaal online brengen op jouw eigen unieke (kloppende) manier.

Netwerken met plezier

In deze sessie staat het verkennen van de uitdagingen en mogelijkheden van online netwerken centraal én leer je met plezier en vertrouwen online netwerken. Door middel van plenaire sessies waarin je handige tips krijgt, en gesprekken in kleinere groepjes (break-out-rooms) leer je snel nieuwe mensen kennen. Aan de hand van stellingen ga je in gesprek over het nut van (online) netwerken, de verschillen tussen online en offline netwerken, het overbrengen van pathos (gevoel) in je verhaal.

MELD JE AAN

Wie zijn we?

Ervaren netwerkorganisator Ginie Knipping en presentatietrainer Rob Verkerke leiden de sessie in goede banen en helpen jullie op weg met hun Kloppende theorie en praktische toepassing ervan: als logos, ethos en pathos aanwezig zijn, dan raakt jouw verhaal de ander!

De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers en we splitsen vaak op in kleinere groepjes om zo echt persoonlijk contact te maken en recht te doen aan eventuele vragen of persoonlijke ervaringen in de groep.

Prijs

Je betaalt €20,00 excl. btw per sessie. De sessies zijn afzonderlijk van elkaar te volgen maar het is natuurlijk extra leuk om de hele serie mee te maken en zo waardevolle contacten en netwerkvaardigheden op te doen!

 

Agenda online sessies:

15-01-2021 – Online netwerksessie: nieuw jaar, nieuwe kansen

29-01-2021 – Online netwerksessie: écht contact maken

 

 

Meld je aan via ons aanmeldformulier of neem contact op voor meer informatie!