Laden Evenementen

Tijdens deze digitale netwerkbijeenkomst van Kloppend Netwerken krijg je de kans écht contact te (leren) maken door middel van een online netwerkbijeenkomst.

Door de corona-maatregelen kunnen veel live-evenementen en onze trainingen niet doorgaan. Daarom bieden wij nu de serie Kloppend Netwerken Online aan. Tijdens deze sessies (in Zoom) bieden we handvatten en gespreksonderwerpen om met elkaar in contact te komen en jouw verhaal op een kloppende manier te presenteren.

  • Mogelijkheid andere ondernemers te ontmoeten;
  • Je ervaart hoe het werkt en je raakt vertrouwd met online netwerken;
  • Ondernemerskansen (leren) zien en pakken in coronatijd;
  • Overtuigend jouw ondernemersverhaal online brengen op jouw eigen unieke (kloppende) manier.

Ethos, logos & pathos

In deze sessie gaan we plenair aan de slag met de toepassing van ethos, logos en pathos (de ingrediënten voor een kloppend verhaal). In kleinere groepjes ga je vervolgens aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek. Hoe vertel jij je verhaal op een overtuigende manier? Raak jij de ander met jouw presentatie? Maar minstens net zo belangrijk is het oprecht luisteren naar het verhaal van de ander. Zó werkt kloppend netwerken ook online, maak je echt contact en bouw je aan waardevolle relaties.

Al doende leer je zo meer over netwerkvaardigheden én je maakt meteen contact met mede-ondernemers die je anders misschien nooit had ontmoet!

MELD JE AAN

Wie zijn we?

Ervaren netwerkorganisator Ginie Knipping en presentatietrainer Rob Verkerke leiden de sessie in goede banen en helpen jullie op weg met hun Kloppende theorie en praktische toepassing ervan: als logos, ethos en pathos aanwezig zijn, dan raakt jouw verhaal de ander!

De groep bestaat uit maximaal 25 deelnemers en we splitsen vaak op in kleinere groepjes om zo echt persoonlijk contact te maken en recht te doen aan eventuele vragen of persoonlijke ervaringen in de groep.

Prijs

Je betaalt € 20,00 excl. btw per sessie. De sessies zijn afzonderlijk van elkaar te volgen maar het is natuurlijk extra leuk om de hele serie mee te maken en zo waardevolle contacten en vaardigheden op te doen!

 

Agenda online sessies:

15-01-2021 – Online netwerksessie: nieuw jaar, nieuwe kansen

29-01-2021 – Online netwerksessie: écht contact maken

 

Meld je aan via ons aanmeldformulier of neem contact op voor meer informatie!