Kloppend Presenteren

Kloppend Netwerken

Kloppend Bloggen

Kloppend Presenteren
Kloppend Netwerken
Kloppend Bloggen
Rob & Edith Kloppend Presenteren

Kloppend Presenteren

Tijdens deze training van 1 dag leer je in een groep van maximaal 8 deelnemers hoe je jouw verhaal met plezier presenteert. Hoe zorg je dat jouw verhaal je publiek echt raakt of overtuigt en dat je er zelf ook nog plezier aan beleeft? Dat kan alleen als je presentatie klopt!

Logos, ethos en pathos

Elk goed verhaal bestaat uit logos, ethos en pathos. Wat dit is en hoe je dit kunt gebruiken/benutten voor je presentatie, daar kom je op deze dag achter. We gaan hiermee oefenen zodat je zelf ervaart of het klopt!

Spreekangst?

Misschien vind je presenteren helemaal niet leuk of zelfs doodeng. Tijdens deze training bieden we je verschillende handvatten om meer vertrouwen te krijgen in jouw presentatievaardigheden. Verwacht niet dat we je leren hoe je een PowerPoint presentatie maakt. We gaan uit van de basis van presenteren:

 • Het verhaal dat in jou zit, met plezier vertellen;
 • Vertrouwen krijgen in jezelf;
 • Contact maken met je publiek;
 • De rust vinden om te genieten van presenteren. Want het is echt heel erg leuk!

We respecteren ieders uitdagingen en streven tijdens de training naar jouw persoonlijke ontwikkeling in het presenteren. In een veilige en prettige omgeving reiken we praktische oefeningen aan waarmee iedereen tijdens deze dag al grote stappen zet.

Deze training levert 1 SKO-punt op voor A&O,  AH en HvK

We heten je van harte welkom op de volgende training Kloppend Presenteren!

Prijs: €185,- excl. btw

Meld je direct aan

Kom je ook?

Kloppend Presenteren

Kloppend Presenteren

14 februari 2020 @ 09:30 - 16:30

Kloppend Presenteren

Kloppend Presenteren

16 april 2020 @ 09:30 - 16:30

Alle trainingen
Rob & Ginie Kloppend Netwerken/Pitchen

Kloppend Netwerken

Deze training van een dagdeel (3 uur) is erop gericht te ontdekken welke manier van netwerken bij jou past en hoe jij het beste je verhaal kunt vertellen. Daarnaast gaat het erom je bewust te worden van jouw uitstraling. Of het nu gaat om een snelle “elevator pitch”, een één-op-één-gesprek waarin je vertelt wat je doet of het reageren op kritische vragen: wanneer jouw verhaal vanuit je hart komt, klopt het. Leer je een pitch uit je hoofd, of ga je in gesprek met je publiek? In deze training ga je ontdekken welke vormen van netwerken en pitchen er bestaan en wat het beste bij jou past.

Logos, ethos en pathos

Elk goed verhaal bevat ethos, logos en pathos. Tijdens het netwerken is het dus van belang dat jij jouw verhaal ook op deze manier brengt. Er zijn veel verschillende manieren van netwerken. Je kunt potentiële klanten benaderen voor een gesprek, je kunt aansluiten bij grote netwerkorganisaties, op beurzen staan of zelfs meedoen aan een netwerkontbijt. En klopt jouw pitch wel? Als dat zo is, zul je met plezier en vertrouwen kunnen vertellen wat jij als ondernemer te bieden hebt. Is dat nog niet zo? Dan gaan we daarmee aan de slag!

Netwerken eng?

Sommige ondernemers vinden het verschrikkelijk om in een grote groep mensen een praatje aan te knopen met onbekenden. Hoewel dit zeker te leren is, zijn er ook veel andere manieren om te netwerken. De kunst is om de manier te vinden die bij jou past! Breekt het zweet je uit als je jouw pitch uit je hoofd moet voordragen? Doe het op jouw manier! En waarom netwerk jij eigenlijk?

Tijdens deze training komt het volgende aan bod:

 • Verschillende manieren van netwerken;
 • Wat kun je bereiken met netwerken?
 • Hoe ga je om met de spanning?
 • Logos, ethos en pathos: klopt jouw verhaal?
 • Oefeningen om vol vertrouwen jouw verhaal te vertellen;
 • Tips en persoonlijke feedback op jouw pitch;
 • Ontdek hoe bewust netwerken kan leiden tot leuke klanten.

Met veel persoonlijke aandacht en in een prettige en veilige omgeving is het doel vandaag om het beste in iedereen naar voren te halen! Want netwerken is een belangrijk deel van ondernemen en wanneer je het op jouw manier doet kan het je veel plezier brengen.

Prijs: €95,- excl. btw

Meld je direct aan

Kom je ook?

Kloppend Netwerken

Kloppend Netwerken

2 april 2020 @ 13:30 - 16:30

Alle trainingen
Edith & Linda Kloppend Bloggen

Kloppend Bloggen

Tijdens deze workshop van 3 uur gaan we aan de slag met het schrijven van een kloppende blog. Of je nu kennis wilt delen op je bedrijfswebsite, jouw opinie wilt delen met je lezers of baanbrekende ideeën presenteert, je hebt je lezers nodig. Wanneer jouw blog niet klopt haken zij al snel af, of ze beginnen er niet eens meer aan. Hoe zorg je nu dat je jouw verhaal op je lezerspubliek overbrengt? En wat is dat dan: een kloppende blog?

Logos, ethos en pathos

Elk goed verhaal, of het nu een speech, roman of blog is, bestaat uit ethos, logos en pathos. Wat dat is en hoe je het toepast in je blogs, leer je tijdens deze workshop. Naast de theoretische uitleg gaan we vooral lekker aan de slag om zelf te ervaren hoe dit werkt.

Staren naar een leeg papier?

Lukt het je niet om je boodschap op papier te zetten? Weet je niet hoe je moet beginnen of hoe je een goede structuur aanbrengt in je verhaal? Mis je nog die ene special touch in je verhaal om het echt lekker leesbaar te maken? Na deze workshop ga je naar huis met een schriftje vol inspiratie, tips en adviezen. En misschien ontstaat er al een mooie kloppende blog!

Wat kun je verwachten in deze workshop?

 • Tips om te beginnen met schrijven;
 • Logos, ethos en pathos;
 • Het voorwerk (wat wil je schrijven, voor wie en waarom?);
 • Structuur aanbrengen in je blog;
 • Persoonlijke feedback;
 • Tips & adviezen voor jouw schrijf-uitdagingen;
 • Mogelijkheid om naderhand je blog professioneel te laten redigeren.

Omdat schrijven gewoon heel erg leuk kan zijn, streven we ernaar om het zo effectief mogelijk in te zetten. Dat zal er voor iedereen anders uitzien en dat is maar goed ook!

Schrijf je in en schrijf mee!

Prijs: €95,- excl. btw

Meld je direct aan

Kom je ook?

Kloppend Bloggen

Kloppend Bloggen

2 april 2020 @ 09:30 - 12:30

Alle trainingen

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op