Kloppend Presenteren

Kloppend Netwerken

Kloppend Bloggen

Kloppend Presenteren
Kloppend Netwerken
Kloppend Samenwerken
Rob & Edith Kloppend Presenteren

Kloppend Presenteren

Tijdens deze training van 1 dag leer je in een groep van maximaal 8 deelnemers hoe je jouw verhaal met plezier presenteert. Hoe zorg je dat jouw verhaal je publiek echt raakt of overtuigt en dat je er zelf ook nog plezier aan beleeft? Dat kan alleen als je presentatie klopt!

Logos, ethos en pathos

Elk goed verhaal bestaat uit logos, ethos en pathos. Wat dit is en hoe je dit kunt gebruiken/benutten voor je presentatie, daar kom je op deze dag achter. We gaan hiermee oefenen zodat je zelf ervaart of het klopt!

Spreekangst?

Misschien vind je presenteren helemaal niet leuk of zelfs doodeng. Tijdens deze training bieden we je verschillende handvatten om meer vertrouwen te krijgen in jouw presentatievaardigheden. Verwacht niet dat we je leren hoe je een PowerPoint presentatie maakt. We gaan uit van de basis van presenteren:

 • Het verhaal dat in jou zit, met plezier vertellen;
 • Vertrouwen krijgen in jezelf;
 • Contact maken met je publiek;
 • De rust vinden om te genieten van presenteren. Want het is echt heel erg leuk!

We respecteren ieders uitdagingen en streven tijdens de training naar jouw persoonlijke ontwikkeling in het presenteren. In een veilige en prettige omgeving reiken we praktische oefeningen aan waarmee iedereen tijdens deze dag al grote stappen zet.

Deze training levert 1 SKO-punt op voor A&O,  AH en HvK

We heten je van harte welkom op de volgende training Kloppend Presenteren!

Prijs: €249,- excl. btw

Meld je direct aan

Kom je ook?

Alle trainingen
Rob & Ginie Kloppend Netwerken

Kloppend Netwerken

 


Deze training is erop gericht te ontdekken welke manier van netwerken bij jou past en hoe jij het beste je verhaal kunt vertellen. Daarbij gaat het erom je bewust te worden van jouw uitstraling. Of het nu gaat om een snelle “elevator pitch”, een één-op-één-gesprek waarin je vertelt wat je doet of het reageren op kritische vragen: wanneer jouw verhaal vanuit je hart komt, klopt het. Leer je een pitch uit je hoofd, of ga je in gesprek met je publiek? In deze training ga je ontdekken welke vormen van netwerken er bestaan en wat het beste bij jou past.

Logos, ethos en pathos

Elk goed verhaal bevat ethos, logos en pathos. Het is van belang dat jij jouw verhaal ook op deze manier brengt. Tijdens de training vertellen we je hier alles over, maar laten we je vooral het effect van het gebruik van ethos, logos en pathos ervaren.

Effectief netwerken?

Er zijn veel verschillende manieren van netwerken. Je kunt potentiële klanten benaderen voor een gesprek, je kunt aansluiten bij grote netwerkorganisaties, op beurzen staan of zelfs meedoen aan een netwerkontbijt. En natuurlijk kun je ook netwerken via de sociale media. Het is van belang dat jouw verhaal klopt! Dat betekent onder andere dat het bij jou past en uit je hart komt. Als dat zo is, zul je met plezier en vertrouwen kunnen vertellen wat jij als ondernemer te bieden hebt. Is dat nog niet zo? Dan gaan we daarmee aan de slag!

Tijdens deze training komt het volgende aan bod:

 • Verschillende manieren van netwerken;
 • Wat kun je bereiken met netwerken?
 • Logos, ethos, pathos: klopt jouw verhaal?
 • Oefeningen om vol vertrouwen jouw verhaal te vertellen;
 • Ontdek hoe bewust netwerken kan leiden tot leuke klanten;
 • Structuur aanbrengen in je verhaal;
 • Persoonlijke feedback & adviezen.

Omdat netwerken zowel offline als online gewoon heel erg leuk kan zijn, streven we ernaar om het zo effectief mogelijk in te zetten. Dat zal er voor iedereen anders uitzien en dat is maar goed ook!

Met veel persoonlijke aandacht en in een prettige en veilige omgeving is het doel vandaag om het beste in iedereen naar voren te halen! Want netwerken is een belangrijk deel van ondernemen en wanneer je het op jouw manier doet kan het je veel plezier brengen.

Naast de theoretische uitleg gaan we vooral lekker aan de slag om zelf te ervaren hoe dit werkt.

Prijs: €249,- excl. btw

Meld je direct aan

Kom je ook?

Alle trainingen
Rob & Ginie Kloppend Netwerken

Kloppend Samenwerken

Wanneer je als bedrijf niet de gewenste resultaten behaalt of processen lopen niet zo gesmeerd als je zou willen, is het onder andere van belang te kijken naar de samenwerking tussen mensen. Vertrouwen jouw medewerkers elkaar en de leidinggevenden? Zit iedereen op de juiste plek de juiste dingen te doen en zijn de teamdoelen duidelijk en haalbaar?

Voor bedrijfs- of afdelingsleiders die de samenwerking van hun personeel of team naar een hoger niveau willen tillen is er de training Kloppend Samenwerken.

Deze training bestaat uit drie delen:

A: Een introductiegesprek met jou over je klanten, het werk, het team en de teamdoelen;
B: Een of meerdere op maat gemaakte teamsessies;
C: Een evaluatiegesprek waarin de resultaten en aanpak voor langere termijn duidelijk worden.

Logos, ethos en pathos

Zoals bij al onze trainingen zorgen we dat onze aanpak “klopt”. Dit doen we door logos, ethos en pathos in te zetten. Logos gaat hierbij over de keuze voor het juiste gezamenlijke doel en werkproces; pathos houdt in dat je team graag wíl samenwerken voor het teamdoel. Emotionele binding en een gezamenlijk belang is essentieel. En ethos in de samenwerking betekent dat iedereen in het team werkt vanuit hun persoonlijke kracht en interesse/vaardigheden.

Samenwerken met plezier

Elke samenwerking is uniek en dat is dan ook de insteek van deze training. We verzorgen een training die volledig op maat gemaakt is. Om succesvol en plezierig samen te kunnen werken besteden we bovenal aandacht aan de vijf succesvoorwaarden:

 1. Het gezamenlijke doel bovenaan houden;
 2. Interesse hebben in elkaar;
 3. Elkaar de bal toespelen;
 4. Voor elkaar door het vuur gaan;
 5. Samen successen vieren.

Na de teamsessie zorgen we dat duidelijk wordt wat de behaalde resultaten zijn en we helpen jullie op weg om deze resultaten ook op de langere termijn vast te houden.

We plannen graag een intakegesprek met je in! Meld je hieronder aan.

Meld je direct aan

Gevolgen van een kloppende samenwerking

Door de transitie naar een kloppende samenwerking zullen vele positieve zakelijke maar ook persoonlijke ontwikkelingen volgen. Denk aan:

 • Persoonlijke groei voor de teamspelers;
 • Meer (werk)plezier;
 • Spontane innovatie;
 • Blind vertrouwen tussen teamspelers;
 • Optimaal werkproces, gestroomlijnde organisatie;
 • Tevreden klanten;
 • …Ruimte om verder te dromen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op