Door de corona-maatregelen kunnen veel live-evenementen en onze trainingen niet doorgaan. Daarom bieden wij nu de serie Kloppend Netwerken Online aan. Tijdens deze sessies (in Zoom) bieden we handvatten en gespreksonderwerpen om met elkaar in contact te komen en jouw verhaal op een kloppende manier te presenteren.

Online netwerksessies

  • Mogelijkheid andere ondernemers te ontmoeten;
  • Je ervaart hoe het werkt en je raakt vertrouwd met online netwerken;
  • Ondernemerskansen (leren) zien en pakken in coronatijd;
  • Overtuigend jouw ondernemersverhaal online brengen op jouw eigen unieke (kloppende) manier.

Ga je met ons de uitdaging aan om in deze rare tijden tóch vooruit te komen met je bedrijf? Inspirerende gesprekken, praktische tips, leuke nieuwe kennismakingen? Met dank aan de videoconference-tool Zoom hoeven we niet stil te staan.

Kloppend Netwerken Online


Je betaalt € 20,00 excl. btw per sessie. De sessies zijn afzonderlijk van elkaar te volgen maar het is natuurlijk extra leuk om de hele serie mee te maken en zo waardevolle contacten en vaardigheden op te doen!

We laten maximaal 25 deelnemers toe per sessie om onze trainingselementen goed tot hun recht te laten komen en echt contact te kunnen maken met de deelnemers: er wordt immers kloppend genetwerkt!

Lees hier meer over de afzonderlijke sessies, hun thema’s en de opzet, en meld je aan! Graag tot zooms!