Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat onze training Kloppend Presenteren heel leuk, leerzaam en waardevol is… maar je hoort dat natuurlijk liever van deelnemers! Wendy is spriritueel therapeut bij Flow Uden (de locatie waar de training ook vaak plaatsvindt). Zij schreef een prachtige review van onze training. Hartstikke bedankt voor je mooie woorden, Wendy!

“Vooral het gedeelte ‘vanuit je hart’ sprak me aan”

“In November heb ik meegedaan met de cursus Presenteren vanuit je hart van Kloppend Presenteren. Alhoewel ik makkelijk kan praten met en tegenover een of een klein aantal personen die ik niet ken heb ik grote moeite met het presenteren van mezelf en mijn verhaal tegenover een grotere groep mensen. Aangezien ik een wens voel om mijn verhaal ook op die manier te kunnen uiten wilde ik graag meedoen met deze cursus. Vooral het gedeelte “vanuit je hart” sprak me hierin ook erg aan.

“Ik voel me nu zekerder over mijn verhaal, de manier waarop ik dit wil vertellen en weet hoe ik me voor kan bereiden”

Tijdens deze dag werden we door Rob en Edith gemoedelijk, respectvol maar ook met humor meegenomen in ons eigen verhaal. Je houding, de inhoud van je verhaal, de voorbereiding en je reflectie op en van het publiek. Wat er gebeurt als je bewust gaat staan en contact maakt. Maar vooral dat als je dicht bij jezelf blijft en je verhaal vertelt vanuit je eigen gevoel dat dit voor degenen die naar jou komen luisteren ook goed voelt. Het heeft me bewust gemaakt van mijn angst voor afwijzing, voor wat ze van me vonden, of ik het wel goed deed, of ze mijn verhaal niet te saai of zweverig vonden. Het heeft me laten ook laten zien dat als ik werkelijk vanuit mijn hart durf te spreken ik het publiek kan raken en boeien, en dat oordeel er helemaal niet toe doet!
Ik voel me nu zekerder over mijn verhaal, de manier waarop ik dit wil vertellen en weet hoe ik me voor kan bereiden zodat ik mijn gevoel ook over kan brengen zoals ik dat graag zou willen.

Dank je wel Edith en Rob voor deze leerzame en ook gezellige dag.”

Ben je benieuwd of deze training ook iets voor jou is? Kijk gerust even rond op onze website of neem contact op!